PROVKÖR DIN TEUTONIA

  Din återförsäljare kommer att göra sitt allra bästa för att svara på frågor och erbjuda provkörningar, så att du kan hitta din perfekta Teutonia barnvagn.

   

  HITTA TILLBEHÖR

  Din återförsäljare kan erbjuda matchande originaltillbehör som är måttsydda och anpassade till din Teutonia TRIO. Vi har allt från regnskydd, bilstolsadaptrar, åkpåsar och mycket mer.

  SERVICE & REPARATIONER

  Teutonia har mycket höga krav på service och reparationer, så att du kan känna dig trygg på vägen. 

   

  Din Teutonia återförsäljare kommer att hjälpa dig att demonstrera din barnvagn, och förklara alla funktioner. Oavsett om du letar efter en barnvagn i Malmö, Göteborg, Stockholm eller på annan plats i Sverige, så ska du kunna hitta en väl utbildad Teutonia-återförsäljare. Vi tror på att man måste känna och provköra en Teutonia, innan man riktigt förälskar sig i den. En duktig återförsäljare kan hjälpa dig att hitta den bästa barnvagnen som uppfyller dina behov. Letar du efter en sittvagn, duovagn, kombivagn eller en tvillingvagn? Söker du en billig barnvagn? En barnvagn som klarar resor eller en som är bäst i snö? Vidare kan man testa tillbehör som regnskydd, åkpåsar, skötväskor som matchar din barnvagn. Få svar på alla dina frågor genom att besöka våra fantastiska återförsäljare.

   

  • Antal artiklar: {{ cart.count }}st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
  Gå till kassan